Parhaan vakuutuksen moottorillesi saat huoltamalla sen maahantuojan kouluttamalla ja valtuuttamalla huoltajalla, sekä luottamalla takuun sisältäviin alkuperäisiinvaraosiin. Annamme takuun luonnollisesti myös työlle.

Damec Marinen toimialueeseen kuuluvat veneiden ja venemoottorien huollot, korjaukset ja kunnostukset asiantuntemuksella ja ammattitaidolla. Käytössämme on laaja valikoima huolto, asennus ja korjaustyöhön vaadittavia erikoistyökaluja.

Tuo veneesi tai moottorisi huoltoon halliimme Paraisille.
Tarvittaessa voimmme suoritaa huollot ja korjaukset Saaristomeren alueella joko huoltoautollamme tai huoltoveneellämme.

Huolto ja korjauspalveluihimme kuuluvat:

– venemoottorien huoltotyöt sekä korjaukset
– veneiden sähkötyöt
– vetolaitehuollot sekä korjaukset
– laiteasennukset
– veneiden nostot ja kausihuollot

Tavoitteenamme lähtökohtana on tarjota täydenpalvelun venehuoltoa sekä luoda turvallisuutta jokaiselle merellä liikkujalle. Panostamme erityisesti kattavaan, taloudelliseen ja ympäristöystävälliseen palveluun, johon voi luottaa! Jätä venehuolesi meille ja nauti huolettomista veneilyretkistä! Kysy lisää palveluistamme ja räätälöimme tarvitsemasi palvelun juuri sinulle! Damec Marine on vuodesta 2003 lähtien toiminut Volvo Penta ja Suzuki huolto- ja jälleenmyynti pisteenä. Kauttamme saat tarvittavat merkkivaraosat, öljytuotteet, suodattimet sekä muut yleiset varaosat ja venetarvikkeet.

Damec-Marine-Huolto-ja-Korjaus